Dare to look perfect in levendige kleuren en sprekende prints

Dare to look perfect in levendige kleuren en sprekende prints

Mayerline HW19

Stijlvolle prints, elegante details en perfect combineerbare stuks op elk moment van de dag. Daar draait het de komende winter om bij Mayerline. De wintercollectie 2019 zorgt voor de connectie tussen onmisbare trends en tijdloze klassiekers. Vertrouwde natuurtinten als mosterd, oranje en bruin passen probleemloos bij poppy kleuren zoals rood, geel en blauw. Steeds in combinatie met luxe-afwerkingen en doordachte details. Satijn, velvet, faux fur en knit bieden een rijkelijke sfeer en een vanzelfsprekende elegantie.

De garderobe van de Mayerline-vrouw overstijgt de seizoenen en laat haar zijn wie ze zelf wil. Op die manier kan ze haar persoonlijkheid volop tonen en erop vertrouwen dat de toekomst geweldig zal zijn. Dare to look perfect!

Red mania

Rood is een absolute blijver in je garderobe. Veelzijdigheid staat centraal in dit thema waarin zowel bloemen op een achtergrond van ruiten als een speels kleureffect met bollen voor talrijke mogelijkheden zorgen. Voeg hier nog enkele blauwe elementen aan toe en je gaat stijlvol, eigentijds en elegant de deur uit.

Blue mania

Mayerline hecht ook steeds waarde aan klassiekers die perfect doorheen de verschillende seizoenen kunnen gedragen worden. Denk maar aan het duo night blue en off white. De vernieuwing zit hier in de nieuwe versie van de bollenprint op een grafische achtergrond en het schorsdessin met een organische lijnenprint. Kortom, structuurstoffen en klassevolle prints geven dit kleurenpalet diepgang en stijlvolle elegantie in al zijn eenvoud. 

Snake mania

Do we need to say more... Dierenprints zijn hot & happening! De snakeprint is een absolute musthave in de nieuwe Mayerline-collectie. Zowel in een grijze versie die perfect kan gecombineerd worden met grijsblauw, als in camel tinten die moeiteloos matchen met neutrale tinten. Ons advies voor volgende winter: let your inner beast out!

De Mayerline collectie biedt het ideale evenwicht tussen modetrends en maximaal draagcomfort. Dit steeds met doorgedreven aandacht voor pasvorm, materiaalkeuze, kwaliteit en snit. De collectie-items laten zich eindeloos combineren tot een sterke outfit, voor elk moment van de dag en elke gelegenheid..


Klik hier voor alle packshots, hier voor accesssoires en hier voor alle campagnebeelden.

 

 

Over Mayerline

Mayerline is sinds de jaren vijftig een gevestigde waarde op het vlak van stijlvolle, elegante en tijdloze dameskledij. Het Brusselse modemerk biedt een evenwicht tussen actuele modetrends en comfort. Kortom, knappe collecties waarin vrouwen zich goed voelen. Achter deze  collecties schuilt een sterk gedreven team. Daarnaast stelt Mayerline meer dan 320 mensen tewerk. Het Belgische bedrijf telt 45 winkels, 13 Galleria Inno corners, 16 shop in shops (in ons land en Luxemburg) en is beschikbaar in diverse multimerkenboetieks. De keten, opgericht door Jozef Meyer en zijn echtgenote Jeanne Vrydags, werd in 2013 door CRG (holding boven JBC) overgenomen en heeft een tweede lijn, Améline, toegevoegd aan het portfolio.