Fabulous de winter in met Mayerline

Fabulous de winter in met Mayerline

Belgisch vakmanschap in tijdloze elegantie

Modehuis Mayerline Brussels, belichaming van Belgisch vakmanschap, kwaliteit en tijdloze elegantie voor vrouwen die middenin het leven staan, brengt voor FW23/24 een collectie vol harmonieuze contradicties. Gericht op de trotse 50+ vrouw, worden nieuwe mogelijkheden verkend voor het komende seizoen. Ontdek de 'je-ne-sais-quoi'-magie van Mayerline Brussels, met steevast de perfecte pasvorm voor zelfverzekerde dames.


Winterse zelfzekerheid

Story image

In een samenleving met toenemende polarisatie verenigt Mayerline met haar wintercollectie schijnbare tegenstellingen tot een harmonieus geheel. Mayerline brengt voor FW23/24 zowel felle kleuren als zachte, neutrale tinten. Losse pasvormen maar ook strakke silhouetten. Ultravrouwelijke snits naast mannelijke invloeden. Draagcomfort en de juiste pasvorm blijven echter essentieel voor Mayerline en vormen de rode draad doorheen alle creaties. Daarbovenop verkent het merk de mogelijkheden van een beetje luxe voor elke dag en elke gelegenheid.

Vrolijke kleuren en elegantie: een stijlvolle combo

De wintercollectie bij Mayerline barst van het kleur. Want optimisme is een keuze. Het merk stuwt dopamine dressing dan ook naar winterse hoogtes. Centraal staan alle tinten blauw, rood en groen. Heldere tinten worden aangevuld met neutrale kleuren als camel, offwhite en zwart. Zo kan de Mayerline-vrouw zowel opteren voor krachtige, expressieve, contrasterende combinaties als voor rustige, elegante maar tonale silhouetten. Opvallende eyecatchers zijn een selectie hoogwaardige mantels in alle kleuren van het spectrum.

Mayerline FW23
Mayerline FW23

Meer FW23 campagnebeelden en alle packshots kun je hier downloaden

Carolien Swinnen Head of Fashion PR, MMBSY

 

Over Mayerline

Mayerline is sinds de jaren vijftig een gevestigde waarde op het vlak van stijlvolle, elegante en tijdloze dameskledij. Het Brusselse modemerk biedt een evenwicht tussen actuele modetrends en comfort. Kortom, knappe collecties waarin vrouwen zich goed voelen. Achter deze  collecties schuilt een sterk gedreven team. Daarnaast stelt Mayerline meer dan 320 mensen tewerk. Het Belgische bedrijf telt 44 winkels, 12 Galleria Inno corners, 16 shop in shops (in ons land en Luxemburg) en is beschikbaar in diverse multimerkenboetieks. De keten, opgericht door Jozef Meyer en zijn echtgenote Jeanne Vrydags, werd in 2013 door CRG (holding boven JBC) overgenomen en heeft een tweede lijn, Améline, toegevoegd aan het portfolio.