Ik blauw van jou!

Mayerline SS20

Classic blue is dé trendkleur voor 2020, dat maakte het kleurcoderingsbedrijf Pantone bekend. Klassiek blauw is een tint die krachtig en elegant is in al zijn eenvoud. In combinatie met wit krijg je een tijdloos zomers (marine)gevoel.

In een tijdperk vol prikkels en onzekerheid hebben we steeds meer nood aan
standvastigheid en rust. En net dat straalt de kleur Classic Blue uit. Studies hebben aangetoond dat personen die blauw dragen competent, overtuigend en betrouwbaar overkomen. Iets waar we allemaal wat van kunnen gebruiken, dus laat je inspireren door de selectie van Mayerline en Améline by Mayerline.

Mayerline

Améline by Mayerline

 

Over Mayerline

Mayerline is sinds de jaren vijftig een gevestigde waarde op het vlak van stijlvolle, elegante en tijdloze dameskledij. Het Brusselse modemerk biedt een evenwicht tussen actuele modetrends en comfort. Kortom, knappe collecties waarin vrouwen zich goed voelen. Achter deze  collecties schuilt een sterk gedreven team. Het Belgische bedrijf telt een omzet van 53,6 miljoen euro, heeft 49 winkels en 16 shop in shops in ons land en Luxemburg en stelt meer dan 320 mensen tewerk. De keten,  opgericht door Jozef Meyer en zijn echtgenote Jeanne Vrydags, werd in 2013 door CRG (holding boven JBC) overgenomen en heeft recent een nieuwe lijn, Améline, toegevoegd aan het portfolio.

Mayerline