Jungle all the way

Jungle all the way

MAYERLINE SS2020

It’s all about nature bij Mayerline. Rode of beter : groene draad? Vrolijke prints die meteen doen denken aan een tropische jungle. Geen betere manier om een grijze winterdag op te fleuren! De natuurlijke lijn wordt zelfs verder doorgetrokken in de gebruikte stoffen als viscose en linnen.

Een blazer, blouse of pantalon met een opvallend print zorgt meteen voor een instant wauw-effect van je outfit. Effen basics als een blouse of broek brengen een opvallende print als deze tot leven. Kies basics in een tint uit de kleur van de print en je krijgt een evenwichtig, stijlvol silhouet. Of ga voor een all-over print in een volledig silhouet voor een instant zomers gevoel.

Meer SS20 Mayerline lookbookbeelden hier, packshots hier en campagnebeelden hier.

 

Over Mayerline

Mayerline is sinds de jaren vijftig een gevestigde waarde op het vlak van stijlvolle, elegante en tijdloze dameskledij. Het Brusselse modemerk biedt een evenwicht tussen actuele modetrends en comfort. Kortom, knappe collecties waarin vrouwen zich goed voelen. Achter deze  collecties schuilt een sterk gedreven team. Daarnaast stelt Mayerline meer dan 320 mensen tewerk. Het Belgische bedrijf telt 45 winkels, 13 Galleria Inno corners, 16 shop in shops (in ons land en Luxemburg) en is beschikbaar in diverse multimerkenboetieks. De keten, opgericht door Jozef Meyer en zijn echtgenote Jeanne Vrydags, werd in 2013 door CRG (holding boven JBC) overgenomen en heeft een tweede lijn, Améline, toegevoegd aan het portfolio.