Mayerline brengt hedendaagse elegantie met ode aan de vrouw

Mayerline brengt hedendaagse elegantie met ode aan de vrouw

Maak plaats voor vloeiende silhouetten, gelaagde maatpakken en tijdloze prints

Vrouwen zijn vandaag dynamischer dan ooit te voren en dat weerspiegelt zich ook in hun garderobe. Dit fall/winter seizoen blikt Mayerline en Améline by Mayerline terug op de sterke silhouetten uit de seventies, met een moderne interpretatie van de Engelse country look. Het resultaat is een geheel aan stijlvolle en tijdloze outfits in rijke materialen, met aandacht voor detail.

Het is officieel - athleisure is passé- en een nieuw tijdperk aangebroken. Comfort gaat opnieuw hand in hand met elegantie en de opgeklede vrouw is helemaal terug van weggeweest. Mayerline zet dit FW20 seizoen stijlvolle silhouetten met een casual gevoel in combinatie met urban referenties centraal. Denk aan a-lijn plissé midirokken, blouses met strik details, lange jurken en maatpakken.

 

Bruin is het nieuwe zwart

Het kleurenpalet is een harmonieuze balans tussen geroeste aardetinten in combinatie met felle kleuren zoals gifgroen en fuchsia voor een dynamisch geheel. Bruin treedt op de voorgrond als het nieuwe zwart met een scala van licht beige, camel tot kastanjebruin.

Daarnaast bevat de collectie ook heel wat rijke materialen zoals wol en faux-fur in combinatie met vrouwelijke materialen zoals zijde. De sleutel tot het creëren van deze gesofisticeerde look is het combineren van verschillende texturen. Zo combineer je een satijnen blouse met wollen rok en maak je het geheel af met een furry jasje in opvallende kleur voor een hedendaags geheel.

Een waaier aan evergreen prints en motieven

Mayerline en Améline by Mayerline zetten van meet af aan in op duurzame en natuurlijke materialen, voor kledingstuks die jarenlang gedragen kunnen worden. En ook binnen deze collectie is dat niet anders. Voor de prints ligt de focus op tijdloze patronen. Zo kan je in de collectie een waaier aan evergreen prints en motieven terugvinden zoals pied-de-poule, paisley en Prince-de-Galles.

De look naar een hoger niveau tillen ligt bij de durvers! Ga voor een head to toe outfit in print of creëer een gelaagde look met verschillende prints en kleuren bij elkaar voor een strak, maar speels geheel dat zeker de nodige aandacht trekt. Laat je innerlijke ‘Kate Middleton’ schitteren!


Bekijk alle Mayerline FW20 packshots hier.

Bekijk alle Améline by Mayerline FW20 packshots hier.

Bekijk alle campagnebeelden van de FW20 collectie hier.

Yasmine Zahnoun Senior PR Manager, MMBSY

 

Over Mayerline

Mayerline is sinds de jaren vijftig een gevestigde waarde op het vlak van stijlvolle, elegante en tijdloze dameskledij. Het Brusselse modemerk biedt een evenwicht tussen actuele modetrends en comfort. Kortom, knappe collecties waarin vrouwen zich goed voelen. Achter deze  collecties schuilt een sterk gedreven team. Daarnaast stelt Mayerline meer dan 320 mensen tewerk. Het Belgische bedrijf telt 45 winkels, 13 Galleria Inno corners, 16 shop in shops (in ons land en Luxemburg) en is beschikbaar in diverse multimerkenboetieks. De keten, opgericht door Jozef Meyer en zijn echtgenote Jeanne Vrydags, werd in 2013 door CRG (holding boven JBC) overgenomen en heeft een tweede lijn, Améline, toegevoegd aan het portfolio.