Mayerline en Améline by Mayerline geven elke vrouw de gepaste najaarslook

Mayerline en Améline by Mayerline geven elke vrouw de gepaste najaarslook

Warme tinten en zachte stoffen wisselen af met gedurfde kleuren en pittige prints in de FW22/23 collectie van Mayerline en Améline by Mayerline


De nieuwste najaarscollectie van het Belgische modehuis Mayerline zet het vrouwelijke lichaam centraal. Zachte stoffen, gedurfde kleuraccenten en flatterende pasvormen zorgen voor een unieke combinatie die elke vrouw laat stralen. Vrolijke prints geven het geheel extra pit.

Mayerline en tweede lijn Améline by Mayerline staan voor comfort, elegantie en vrouwelijkheid in hoogwaardige stoffen, met een perfecte pasvorm voor élk vrouwelijk lichaam. Het Belgische merk combineert tijdloze stuks met unieke eyecatchers en legt hierbij ook een grote focus op duurzaamheid.


Statement layering

Tijdloos klassiek of met een fijne print, de najaarscollectie van Mayerline biedt voor elke look dat extra laagje meer. De blazers en vesten zijn, dankzij hun flatterende pasvorm, een absolute meerwaarde en zorgen voor een modern, speels resultaat.

Améline by Mayerline (3x) - Mayerline ​ (3x)


De perfecte snit

De perfecte outfit voor iedere vrouw, dat is waar Mayerline voor staat. Dit vertaalt zich in inspirerende snits en pasvormen die elk vrouwelijk lichaam op haar eigen, unieke manier in de kijker zetten. Vlotte prints gecombineerd met stijlvol zwart komen samen in übervrouwelijke looks.

 

Mayerline (4x) - Améline by Mayerline - Mayerline


Pittig met kleur

Naast de zachte, warme tinten schitteren in de najaarscollectie ook ware statement pieces in felgroen en koningsblauw. Gecombineerd met de zachte materialen en stijlvolle snits, vormen deze stuks de perfecte, immer flatterende najaarslook.

 

Améline by Mayerline - Mayerline - Améline by Mayerline (2x) - Mayerline (2x)


Het mag duidelijk zijn, dit najaar straalt elke vrouw in Mayerline en Améline by Mayerline.
​De eerste FW22/23 collecties zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Mayerline verkooppunten en online.

Bekijk hier alle beelden van Mayerline.
Bekijk hier alle beelden van Améline by Mayerline.

Karen Servaty PR Manager, MMBSY

 

 

 

Over Mayerline

Mayerline is sinds de jaren vijftig een gevestigde waarde op het vlak van stijlvolle, elegante en tijdloze dameskledij. Het Brusselse modemerk biedt een evenwicht tussen actuele modetrends en comfort. Kortom, knappe collecties waarin vrouwen zich goed voelen. Achter deze  collecties schuilt een sterk gedreven team. Daarnaast stelt Mayerline meer dan 320 mensen tewerk. Het Belgische bedrijf telt 44 winkels, 12 Galleria Inno corners, 16 shop in shops (in ons land en Luxemburg) en is beschikbaar in diverse multimerkenboetieks. De keten, opgericht door Jozef Meyer en zijn echtgenote Jeanne Vrydags, werd in 2013 door CRG (holding boven JBC) overgenomen en heeft een tweede lijn, Améline, toegevoegd aan het portfolio.