Mayerline opent vernieuwde flagshipstore in Wijnegem Shopping Center

Mayerline opent vernieuwde flagshipstore in Wijnegem Shopping Center

Vilvoorde/Wijnegem, 5 september 2019 – Vandaag viert het modemerk Mayerline de opening van een gloednieuwe flagshipstore in Wijnegem Shopping Center, dé hotspot voor modebewuste klanten. De nieuwe boetiek straalt meer dan ooit uit waar de vernieuwing van het merk Mayerline voor staat: eigentijdse Belgische collecties met hoogwaardige materialen voor de dame die elegantie belangrijk vindt maar tegelijk belang hecht aan kwaliteit en comfortabele kleding. 

Belgisch ontwerp en design

Het hierboven beschreven DNA van Mayerline is opnieuw duidelijk terug te vinden in de uitwerking van het winkelconcept. Er werd gewerkt met kwaliteitsmaterialen van Belgische makelij, warme kleuren en een hedendaagse ‘look and feel’.

We verwelkomen graag dames die stijlvol voor de dag willen komen. Wel, in onze flagshipstore in Wijnegem Shopping Center zullen zij zich nu ook meteen thuis voelen, in een winkel die dezelfde klasse uitstraalt als waar zij voor staan.”
Mimi Lamote, CEO van Mayerline

Operatie Vernieuwing in volle gang

Sinds 2017 heeft Mayerline resoluut het pad van de vernieuwing gekozen. Er werd een nieuwe CEO aangesteld, die haar strepen in de mode heeft verdiend én weet hoe ze een bedrijf moet herlanceren. De collectie kreeg een veel eigentijdser en vlottere look en de marketing werd steeds verder naar een hoger niveau getild. Ondertussen zijn ook reeds 6 winkels aan het nieuwe concept aangepast. Mimi Lamote: “Mayerline steekt haar ambities niet onder stoelen of banken. We willen vooruit en de klanten moeten dat zien en voelen.” Het kwaliteitsmerk heeft een nieuw elan gevonden en dat vertaalt zich ook in een nieuw winkelconcept. Intussen zagen de flagshipstores in Leuven en Waasland Shopping Center het daglicht, daarna was het de beurt aan de concept stores in Sint-Truiden, Kortrijk en Namen en nu is de boetiek in Wijnegem Shopping Center in een nieuw ‘kleedje’ gestoken.

Noot aan de redacties:

Kom Mayerline zelf ontdekken in Wijnegem Shopping Center tijdens de feestelijke opening van 5 tot en met 7 september. Klanten genieten van 10% korting op de volledige najaarscollectie.

Over Mayerline Brussels

Mayerline is al meer dan 60 jaar een ambitieus Brussels modebedrijf. Doorheen haar levensloop is Mayerline geëvolueerd van een specialist in damesmantels tot een modehuis dat stijlvolle en comfortabele modecollecties tekent. Mayerline ontwerpt mode voor de vrouw die weet waar ze voor staat en het leven stijlvol en elegant tegemoet wil treden. Mayerline begrijpt als geen ander dat een vrouw door de jaren heen – ietwat met tegenzin – toegiften moet doen aan de wetten der natuur, maar daarbij geen enkel compromis wil sluiten in hoe ze voor de dag komt en wat ze wil uitstralen.

 

Over Mayerline

Mayerline is sinds de jaren vijftig een gevestigde waarde op het vlak van stijlvolle, elegante en tijdloze dameskledij. Het Brusselse modemerk biedt een evenwicht tussen actuele modetrends en comfort. Kortom, knappe collecties waarin vrouwen zich goed voelen. Achter deze  collecties schuilt een sterk gedreven team. Daarnaast stelt Mayerline meer dan 320 mensen tewerk. Het Belgische bedrijf telt 45 winkels, 13 Galleria Inno corners, 16 shop in shops (in ons land en Luxemburg) en is beschikbaar in diverse multimerkenboetieks. De keten, opgericht door Jozef Meyer en zijn echtgenote Jeanne Vrydags, werd in 2013 door CRG (holding boven JBC) overgenomen en heeft een tweede lijn, Améline, toegevoegd aan het portfolio.