Mayerline SS24: waar Belgische elegantie en optimisme zich verenigen

Mayerline SS24: waar Belgische elegantie en optimisme zich verenigen

Collectievoorstelling lente-zomer

De nieuwe SS24-collectie van het Belgische modehuis Mayerline nodigt je uit om te spelen met kleur en je kledingkast een sprankelende lentemake-over te geven. Deze collectie draait om optimisme; waar vakmanschap, oog voor detail, liefde voor kleur en inzicht in de wensen van vrouwen samenkomen, om een collectie te creëren waar Belgische vrouwen blij van worden. Ervaar de warmte van de nieuwste seizoenstrends en geef je persoonlijke stijl een frisse update met stukken die niet alleen vakkundig zijn gemaakt, maar ook tijdloos eigentijds zijn.

Mayerline SS24
Mayerline SS24

Stijlvol statement met monochrome looks

Wie optimisme zegt, zegt kleur. En dat kleur spat ervan af in de monochrome looks van de SS24-collectie van Mayerline. Deze stijlvolle maar straffe trend omarmt de kracht van één enkele kleur, waarbij verschillende tinten en texturen samenwerken om een verfijnd geheel te creëren. Een monochrome look straalt een tijdloze verfijning uit die geschikt is voor elke gelegenheid; of je nu kiest voor een ingetogen tint of een opvallende, rijke kleur. Met eenvoudige lijnen en doordachte details brengt Mayerline de kracht en klasse van monochrome mode tot leven.

Durf op te vallen met Mayerline

Laat je inspireren door de weelderige pracht van kleuren die de SS24-collectie van Mayerline domineert. Van subtiele details tot gedurfde botanische kleuren, deze trend vangt de essentie van de lente in al haar glorie. Levendige kleuren creëren een romantische sfeer, kenmerkend voor de bloesemperiode, terwijl rijke en exotische kleurenpaletten een excentrieke touch toevoegen.

Fluisterchic

Optimisme en levensvreugde komt in vele vormen. Die vindt de SS24-collectie van Mayerline eveneens in een palet van zachte, ingetogen kleuren die een gevoel van sereniteit en verfijning uitstralen. Neutrale tinten, rijke stoffen en handwerkwaliteiten creëren de perfecte balans creëren tussen vreugde en klasse. Discrete luxe vertaalt zich in stukken vervaardigd uit hoogwaardige materialen en met een uitmuntende snit. Ambachtelijke touches komen tot uiting in de vorm van verfijnde fantasiesteken, haakwerk en macramé, waardoor de collectie een extra vleugje vakmanschap en speelsheid krijgt.


Meer packshots kan je hier terugvinden.

Meer lookbook- en campagnebeelden hier.

Nathalie Vriends MMBSY
Over Mayerline

Mayerline is een Belgisch modemerk dat al meer dan 65 jaar tijdloos eigentijdse collecties ontwerpt voor vrouwen die middenin het leven staan en hun lichamen met levenservaring. Gebaseerd op Belgisch vakmanschap, een focus op perfecte pasvormen en met een matenrange van maat 36 tot 50 biedt Mayerline hoogwaardige kledingcollecties die de schoonheid en individualiteit van elke vrouw benadrukken. Het merk streeft naar inclusiviteit zonder leeftijdsgrenzen en werkt voor haar marketingcampagnes met wijze vrouwen met tientallen jaren ervaring.

Volg Mayerline ook op social media: Instagram: @mayerlinebrussels - Facebook: @MayerlineBrussels