Mayerline voert ons mee naar de roaring twenties met de Deep Winter collectie

Mayerline voert ons mee naar de roaring twenties met de Deep Winter collectie

Het jaar 2020 dat tot zijn eind komt, dat moet gevierd worden. En met de feestcollectie van Mayerline doen we dat in stijl. Mayerline brengt een collectie uit geïnspireerd op de gouden jaren 20, maar met een moderne toets. Verwacht je aan saffierblauwe kleuren,  zuivere, elegante stoffen, glitter en veel glamour. Of we de feestdagen nu virtueel of in een groot gezelschap zullen doorbrengen, met Mayerline zal het alvast in een poëtische outfit zijn, gedurfd en vrijgevochten zoals in de twenties!

De heldinnen van F. Scott Fitzgerald

Uitbundige en grote feesten zoals in de 'roaring twenties' mogen voorlopig dan uitgesloten zijn, toch laat Mayerline ons zo geraffineerd en zelfbewust voelen als de heldinnen van Scott Fitzgerald. Lamé en satijnen stoffen vormen de basis van soepel vallende looks die het silhouet verlengen en verfijnen en een maximum aan bewegingsvrijheid garanderen.

Feestdagen zijn dé ideale gelegenheid om alles uit de kast te halen. Sparkle all over is niet alleen toegelaten maar een absolute must. En laat de jaren twintig nu net dé tijd zijn van de glitters, met gestroomlijnde, volledig bedazzled silhouetten. In onze huidige tijdsgeest vertaalt zich dat in tops met een hoog glamourgehalte zoals truitjes in zijdemengeling met tule en appliques, of zelfs met stras en struisvogelveren. Haal de diva maar boven! De stuks kunnen gedragen worden met hoge hakken en enkele feestelijke accessoires voor een échte feestoutfit.

Nachtbloemen

Blauw is de kleur van de feestdagen deze winter. De rijke kleur staat symbool voor de overvloedige luxe in de jaren twintig. De satijnen rok en top met zwarte bloemenprint zijn dan ook enkele van de eyecatchers uit deze collectie. De silhouetten van bloemen steken af tegen de nachtelijke hemel, als op een inkttekening van Spilliaert. Met de trui in merinoswol en de satijnen rok, geeft Mayerline een vrouwelijke, zijdenzachte maar ook ontspannen toets aan de feestoutfit.

Net als de blauwe rok en trui, zijn ook de andere stuks uit de feestcollectie niet enkel voorbehouden voor Kerst en Nieuw. Ze vormen duurzaam stuks in de kleerkast, die het hele jaar door gedragen kunnen worden. De stuks zijn onderling combineerbaar voor een meer alledaagse look.


Voor alle campagnebeelden en packshots, klik hier.

 

Over Mayerline

Mayerline is sinds de jaren vijftig een gevestigde waarde op het vlak van stijlvolle, elegante en tijdloze dameskledij. Het Brusselse modemerk biedt een evenwicht tussen actuele modetrends en comfort. Kortom, knappe collecties waarin vrouwen zich goed voelen. Achter deze  collecties schuilt een sterk gedreven team. Daarnaast stelt Mayerline meer dan 320 mensen tewerk. Het Belgische bedrijf telt 45 winkels, 13 Galleria Inno corners, 16 shop in shops (in ons land en Luxemburg) en is beschikbaar in diverse multimerkenboetieks. De keten, opgericht door Jozef Meyer en zijn echtgenote Jeanne Vrydags, werd in 2013 door CRG (holding boven JBC) overgenomen en heeft een tweede lijn, Améline, toegevoegd aan het portfolio.