Twee druppels water

Twee druppels water

Als mama houdt je dochter je een spiegel voor. De uitstraling, het karakter, de talenten, de looks: je ziet voor een stuk de jongere versie van jezelf. Het zijn de gelijkenissen die de band tussen jullie versterken. Ook bij deze duo’s is de gelijkenis uitgesproken. Zo moeder, zo dochter, zo liefdevol ...

Nanna en mama Lenneke horen wel vaker dat ze als twee druppels water op elkaar lijken. Nanna is dankbaar voor de helderblauwe ogen en de rustige, introverte aard die ze van haar mama erfde. Nanna: “Ik merk dat ik in de opvoeding van mijn zoontje ontzettend veel van mama overneem.”

Moeder Tina heeft een jarenlange modellencarrière achter de rug en stond regelmatig voor de lens van onze Mayerline-fotograaf. Lila zet haar eerste stappen in de modellenwereld. Lila: “Als mama me nog maar de helft van haar talent heeft doorgegeven, mag ik me al gelukkig prijzen.”

Ook Malaika en mama Anastacia hebben heel wat gemeen. Ze zijn warm, zorgzaam en genieten volop van het leven. Malaika poseert voor het eerst met haar mama: “Heerlijk hoe we elkaar meteen aanvoelen.” Anastacia: “Deze herinnering is voor het leven.”


Je kan de packshots en campagnebeelden van Mayerline hier terugvinden en van Améline by Mayerline hier. Eveneens vind je alle campagne video's hier.

Verder zijn beide collecties online beschikbaar op www.mayerline.be.

Yasmine Zahnoun Senior PR Manager, MMBSY

 

 

Over Mayerline

Mayerline is sinds de jaren vijftig een gevestigde waarde op het vlak van stijlvolle, elegante en tijdloze dameskledij. Het Brusselse modemerk biedt een evenwicht tussen actuele modetrends en comfort. Kortom, knappe collecties waarin vrouwen zich goed voelen. Achter deze  collecties schuilt een sterk gedreven team. Daarnaast stelt Mayerline meer dan 320 mensen tewerk. Het Belgische bedrijf telt 45 winkels, 13 Galleria Inno corners, 16 shop in shops (in ons land en Luxemburg) en is beschikbaar in diverse multimerkenboetieks. De keten, opgericht door Jozef Meyer en zijn echtgenote Jeanne Vrydags, werd in 2013 door CRG (holding boven JBC) overgenomen en heeft een tweede lijn, Améline, toegevoegd aan het portfolio.