Vandaag is rood ...

Mayerline SS20

... de kleur van jouw blazer! Mayerline bezorgt de voorjaarsgarderobe de nodige blos met rood als accentkleur. Niet alleen krijgt een sober kleurpalet zo de gedroomde kleurinjectie, en ook een frisse boost aan je gezicht. Vooral zachtere tinten zoals koraalrood (roodroze) of Scharlakenrood (oranjerood) doen het dit voorjaar erg goed.

Rood is een stimulerende kleur. Heb je een oppepper nodig? Wil je imponeren, gezag uitstralen of een portie lef tonen? Dan kan de kleur rood jou daarbij helpen. Maak een statement en colorblock rood met primaire kleuren zoals Classic Blue. Gecombineerd met zwart is rozerood krachtig en actueel, met beige maak je een rustig en zacht silhouet. Het rozerood van een Japanse kerselaar in bloei doet dan weer uitkijken naar warme zonnestralen. Bovendien geeft de kleur een frisse boost aan je garderobe en je gezicht.

Meer SS20 Mayerline lookbookbeelden hier, packshots hier en campagnebeelden hier.

Over Mayerline

Mayerline is sinds de jaren vijftig een gevestigde waarde op het vlak van stijlvolle, elegante en tijdloze dameskledij. Het Brusselse modemerk biedt een evenwicht tussen actuele modetrends en comfort. Kortom, knappe collecties waarin vrouwen zich goed voelen. Achter deze  collecties schuilt een sterk gedreven team. Daarnaast stelt Mayerline meer dan 320 mensen tewerk. Het Belgische bedrijf telt 45 winkels, 13 Galleria Inno corners, 16 shop in shops (in ons land en Luxemburg) en is beschikbaar in diverse multimerkenboetieks. De keten, opgericht door Jozef Meyer en zijn echtgenote Jeanne Vrydags, werd in 2013 door CRG (holding boven JBC) overgenomen en heeft een tweede lijn, Améline, toegevoegd aan het portfolio.

Mayerline